| Park | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Emily Brown Admin
Hozzászólások száma : 112 Age : 34 Registration date : 2007. May. 23.
| Tárgy: Park Pént. Jún. 01, 2007 8:26 am | |
| | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Park Pént. Jún. 01, 2007 12:58 pm | |
| *A lány elindul a tó melletti úton, közben a szemből érkezőket figyeli, akik amint elhaladnak a lány mellett, biccentenek egyet köszönés képen. Pár perc mulva talál egy üres padot, a vizzel szemben. Leül, majd kinyitja a fizikakönyvét és olvasni kezd.* | |
|
| |
Alexa Krise
Hozzászólások száma : 62 Age : 32 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Park Pént. Jún. 01, 2007 1:28 pm | |
| *Alexa már egy ideje sétlgat a parkban időnként biccentve az embereknek majd végre megtalálja Emily-t.* -Fizika? *Kérdezi majd leül a lány mellé.* -Undorító. *Jegyzi meg csendesen majd egy kicsit elmosolyodik.* -Bocsi hogy léstem csak el kellett búcsúznom Bert-től. Meg Kam-tól, Lee-től és Arth-tól. *Mondja nyugodtan majd a lányra pillant.* -És veled mi van? | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Park Pént. Jún. 01, 2007 1:34 pm | |
| *Amikor egy lány ül mellé, hirtelen becsukja a könyvet, aztán a hang irányába néz.* -Alexa, hogy vagy? *kérdezi hatalmas mosollyal az arcán. Hatalmas szemeket meresztve néz a lányra, mikor az felsorolja a fiúkat a suliból.* -Miért volt olyan fontos elbúcsúzni tőlük? *kérdezi mosollyal, majd lenéz a tankönyvre.* -Anya szerint addig is "művelődnöm" kell, amíg nem a varázssuliban tanulok... *mondja kis fintorral az arcán, majd úrja Alexára néz.* -Egyébként megvagyok, most ebbe a suliba járok, ami a házban van... *a nyugati oldal felé mutat, ahol az iskola van.* -Nem megyünk be? *kérdezi egy kis idő után.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Park Pént. Jún. 01, 2007 1:40 pm | |
| -Köszönöm jól vagyok. *Mosolyog a lányra majd visszakérdez.* -És te? *Majd egy kcisit megvonja a vállát.* -Kam-nak megigértem. Lee ott volt és tábortüzeztünk. Art arra tévedt. Bert meg alap. Anélkül sehova se megyek hogy tőle nem búcsúztam el. *Mondja a lánynak majd egy kicsit elgondolkozik.* -Hát nem irigyellek. HA gondolod bemehetünk. | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Park Pént. Jún. 01, 2007 1:42 pm | |
| -Biztos... *feleli elgondolkodva a lány, majd felkel a padról és hónaalá kapja a két könyvet.* -Szerintem menjünk. *javasolja Emily, majd elindul a kert felé.* | |
|
| |
Móricz Tamara
Hozzászólások száma : 23 Age : 31 Registration date : 2007. Jun. 02.
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 4:14 pm | |
| *Ő is kiakaszt egy bájvigyort, mert nem akar még egy bokánrúgást, de aztán csak pislog. A fiú mondatára már rámondaná, hogy jól tette, de nem marad ideje, mert Alexa nagyon feltűnően játssza a libát, gágá.. Aztán futás kifelé, amiben teljes szívvel részt vesz, nem égeti magát többet..* -Jesszusom.. *nyögi ki, mikor van levegője is, és már lassan sétálni is elkezdett.* -Az oké, hogy szőke vagy, de az nem jelenti azt, hogy liba is.. Vagy ez a kaszinói etikett? *néz értetlenül Alexára.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 4:18 pm | |
| -Kaszinói etikett? Hát ez jó. *Nevet majd a hasát fogja és úgy ül le a padra.* -Nem ez az a megszokott. Itt ha akarsz egy kis piát csak az ujjaid köré kell csavarnod a pincért. *Magyarázza a lánynak majd kipakolja a földre az italokat.* -Nos mit kérsz? *néz vidáman majd egy kicsit elneveti magát.* -Libaság...inkább kezdeti kurvaság volt...de ez van itt a pia és ez a lényeg nem? | |
|
| |
Móricz Tamara
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 4:25 pm | |
| -Akkor én vagy szomjan halok alkohol-téren, vagy megbeszélem a házimanókkal a dolgot.. Nem kenyerem az ilyesmi.. *ami megint nem új. Lezuttyan zombi mellé a padra, aztán keresgélni kezd valami jó pia után.* -Vajsör, az nem kell.. Amúgy, szerintem ez még nem vészes.. De nagyon könnyen megvásárolhatók ezek a fiúk.. Ha elszórakozol velük, hoznak, amit akarsz, nem? *csak kérdi, még nem akar beszívni, meg ilyesmi..* -Na, megvan a nyerő, ilyet szégyenszemre még nem ittam.. Lángnyelv Whiskey? *emeli meg az üveget. Érdekes dolgok bukkanak elő, de tequilát nem kér.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 4:30 pm | |
| -Én meg igyekszem nem elragadtatni magam. *Mondja a lánnynak.* -Hátrányom hogy szeretem szédíteni a fiúkat. *Von vállat majd a lányra pillant.* -Egészségedre. *Ő most jól eltequilázgat itt lángot meg meghagyja Mirának egyenlőre.* -Sör! *Kiált fel vidáman majd inkább arra tér át.* -Igen nagyon könnyen, főleg ha egy olyan embert említesz meg akit utálhatnak. Úgy két éve Tom volt itt az isten aztán mindenki irigykedett, de lebukott hogy sikkaszt méghozzá piát. *Meséli vidáman majd iszogatni kezd.* | |
|
| |
Móricz Tamara
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 4:41 pm | |
| -Nem baj az, csak radikálisabb módszerekkel tedd.. Vagyis.. na, pedig még nem is ittam.. *rázza meg a fejét, már beszél össze-vissza.* -Vagyis most iszok. *mély levegő, egy kisebb korty, sárkánnyá válás tűzköpés terén.* -Huh.. ez állat, nem kérsz? *mosolyog, mikor már tud.* -A tiedere is. *vagyis egészségedre.* -Mért, jó mesterség lehet az.. És most mi van Tommal? *kérdi, aztán újabb korty.* -Proszit. *jön rá a hülyeség, és koccintásra emeli az üvegét.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 4:48 pm | |
| -Radikálisabban? *Ezen egy kicsit meglepődik.* -Azokkal akikkel eddig jártam, nem is játszadoztam. *Rázza meg a fejét. Általában a barátai kezdeményeztek kivéve Bert-tel ami igencsak bonyolult egymásnak esés volt.* -Vagy hogy gondolod? *Érdeklődik majd vállat von.* -Asszem megházasodott és megveti az alkoholt. A hülye pedig ez a király...csak találjunnk haza. *Nevet majd megrázza a fejét.* -Talán majd később. | |
|
| |
Móricz Tamara
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 4:58 pm | |
| -Hát.. úgy gondoltam, hogy nem kellene ennyire libának lenni, de rájöttem, hogy van, aki akkora hülye hímnemű, hogy ennek dől csak be.. Szóval valami ilyesmi. *magyarázza el az állást félértehtően.* -Ez nem százas.. Egyszer írok neki, hogy bűn ilyen jó szakmát elhagyni, adjon tippeket, és a nyomába lépek.. *neveti el magát; nem is lehet olyan rossz foglalkozás.* -Mire érted, hogy később? *néz megint éretlenül.* -Később találjunk haza, vagy később rűágjak be? Mert a végén az lesz, főleg a Lángnyelvvel.. *amit azért elég félénken kóstolgat még..* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 5:03 pm | |
| -Jaj ez csak játék nyugi. *Mondja mosolyogva majd a lányra pillant.* -Van nekem kedvesem akit szeretek... Nem kell nekem más. *Rázza meg a fejét majd isik még egy kicsit.* -A hazatalálásra értettem, meg hogy ne aludjunk el ott ahol feltünőek vagyunk. | |
|
| |
Móricz Tamara
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 5:11 pm | |
| -Tudom én, de azért nem árt az óvatosság, sűrűn foglak figyelmeztetni.. *eddig is ezt tette, szóval ez se lesz új.* -Az a jó... Oliver is itt van, vagy nem? *kérdi, majd újabb, már nem is annyira tüzes kortyot küld le.* -A végén még megszokom.. Ugorjunk be a medencébe.. *vigyorog. Ott nem tűnnének fel, a megfulladás meg apróság.* -Igyekszek.. És berúgni is máskor, máshol.. | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 5:19 pm | |
| -De itt van és szeretem úgyhogy nem fogom megcsalni, mégegyszer nem. *Mondja határozottan a lánynak majd iszik még egy kicsit.* -De a szórakozás nem árt. *Nevet majd a medence felé pillant.* -Hát nem is tudom. Érdekes lenne. *Mosolyog majd a lányra pillant.* -És mivan ha egy jóképű vámpírt fogsz ki és nem vagy részeg aztán elküldöd? *Nevet majda lányra néz.* -Rám nem is nekem megvan a sajátom.* *Hajtja félre a haját ahol látszik a piros foltocska a kiszívás helyén.* | |
|
| |
Móricz Tamara
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 5:47 pm | |
| -Azért nem próbálnám ki.. *néz ő is a medencére, ami nem túl vonzó ágynak..* -Szívás. De ha tényleg józan lennék, szerintem nem küldeném el.. *vigyorog. Igaz, ahhoz tesztelni kéne, úgyhogy hajrá vámpírok, előjönni!* - Akit Olivernek hívnak? *vigyorog továbbra is.* -Remélem, összefutok vele valamikor.. | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 5:51 pm | |
| -Pontosan. *Bolint majd újra elrejti a haj mögé a foltot.* -A másik oldalon is van. *Mosolyogdik el ismét majd érdeklődve néz a lányra.* -Miért akarsz te találkozni Oliverrel? *Érdeklődik tovább miközben egy görög kedvencet vesz magához.* | |
|
| |
Móricz Tamara
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 5:57 pm | |
| -Jé, valamit eltaláltam.. *ünepli meg ezt a történelmi eseményt két korty itallal.* -Hm, látom, elvoltatok.. *vigyorog, mnt a tejbetök és társai, de érthető.. vagy nem, mindegy.* -Nyugi, meghagyom neked.. Nem mintha rá akarnék szállni.., Csak úgy, kíváncsi vagyok, mit szól a helyhez. *von vállat, majd iszik.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 6:07 pm | |
| -Jah egész jól. *Bólogat még mindig szorgalmasan majd a lányra pillant.* -Ahha biztos. *Kezd egy kicsit a fejébe szállni az ital, de próbál úgy kinézni mintha mindent értene.* -Helyes ne is szállj rá mert nem adom semmiért. | |
|
| |
Móricz Tamara
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 6:13 pm | |
| -Akkor nem is gondolkozom, hogy esetleg egy újabb balhé lehet félrelépési fronton, mert akkor nem így néznél ki.. *mosolyog, vigyorog, de főleg iszik.* -Nem is szállnék rá, eszembe se jutott, veled van, barát is, meg minden. Elvagyok én csendes magányomban veled és a viszkimmel, kell ennél jobb társaság? *emelei meg egy kicsit a palackot, majd újabb korty következik. Egész jól bírja, bár sokat megivott már..* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 6:18 pm | |
| -Nem nem lesz. Az én oldalamról tutira nem. *Mondja a lánynak majd iszik tovább.* -Görögök csodája. *Mosolyodik el majd az órájára pillant.* -Húha nem ártana hazaindulni. *Nevet egy kicsit majd körbenéz.* -Itt nem öróülnének nekünk az emberek. | |
|
| |
Móricz Tamara
| Tárgy: Re: Park Vas. Jún. 03, 2007 6:25 pm | |
| -A másikról se, szinte biztos. *nyugtatgat.* -Miért, mennyi az idő? *kérdi. Tény, egy ideje kinn vannak, de olyan késő csak nincs..* -Miért nem örülnének? *kérdi, de nem akaródzik neki felállni.* -Szerintem én itt maradnék.. Ha meg csövesnek néznének, csak tessék, bár nem úgy vagyok öltözve.. *nézi meg fintorogva a rárakott ruhát, és inkább újabb kortyot küld le.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Park Hétf. Jún. 04, 2007 8:12 am | |
| -Majd meglátjuk hogy mi lesz a másik oldalról. *Mondja a lánynak majd iszik még egy kicsit az italból aztán elmosolyodik.* -Hát akkor maradjunk idekint. *Bólint a lánynak majd felemeli a csuklóját.* -Elvégre a csuklószorító még megvan. | |
|
| |
Oliver Auron Gerrard
Hozzászólások száma : 8 Registration date : 2007. Jun. 03.
| Tárgy: Re: Park Csüt. Jún. 07, 2007 11:45 am | |
| Oliver sétál a parkba mikor észreveszi Kedvesét. Lassan elindul felé majd mosolyogva megáll előtte, kezét a derekára fonja. -Szija! Köszön mosolyogva majd közelebb hajol és hosszasan megcsókolja a lányt. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Park | |
| |
|
| |
| Park | |
|