| Előtér | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Emily Brown Admin
Hozzászólások száma : 112 Age : 34 Registration date : 2007. May. 23.
| Tárgy: Előtér Pént. Jún. 01, 2007 9:37 am | |
| | |
|
| |
Alexa Krise
Hozzászólások száma : 62 Age : 32 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Előtér Szomb. Jún. 02, 2007 3:39 pm | |
| *Hát igen ez a nap is eljött. Mira és Alexa együtt érkeznek meg a Krise házba. Első dolguk mindent ledobni maguk köré majd a lányra pillant.* -Nos ez lenne az és ez itt az előtér. *Mondja majd körbepillant. - Innen akárhova eljuthatsz. *Mikor végez oldalra pillant és Mirát ebben a pillanatban ragadja el maga mellől valami majd pörgeti körbe végül pislogva néz a lányra.* | |
|
| |
Móricz Tamara
Hozzászólások száma : 23 Age : 31 Registration date : 2007. Jun. 02.
| Tárgy: Re: Előtér Szomb. Jún. 02, 2007 3:59 pm | |
| *A nagy nap a küszöbön, elmenőben, de itt van. Körbenéz, tudja, hol is van, mi hogy néz ki, közben hallgatja Alexa bevezetőjét.* -Hát, ha körbekalauzolsz, egyszer biztos eljutok, mert kicsit nagynak tűnik a ház.. *jut el erre az elmés következtetésre. Aztán jön egy ringlispil-effektus, vagyis forog a világ, forog ő maga.. Mikor letisztul a kép, Mira csak pislog, aztán meglöki a forgatót.* -Nem bucsúban vagyunk, hékás! *neveti el magát a végére.* | |
|
| |
Martin Krise
Hozzászólások száma : 5 Age : 37 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Előtér Szomb. Jún. 02, 2007 4:14 pm | |
| *Mikor meglátja hogy embert tévesztett csak pislog az ismeretlenre majd az eredeti célpontra aztán vissza a derekánál fogott lányra.* -Nem valóban nem ez a hely egy kész cirkusz. *Jegyzi meg nevetve majd elengedi a lányt és kezetcsókol neki.* -Martin. Krise. Martin Krise. *Nah csak összejön neki majd a lányra pillant.* -Végre egy normális ember is jár erre. | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Szomb. Jún. 02, 2007 4:30 pm | |
| *Azon hogy Mira normális elneveti magát majd megrázza a fejét.* -Ilyenről ne is álmodozz. *Majd közelebb lép és diadalmasan kijelenti.* -Mira nem normális. *Mikor ez is megvolt a páros elé lép majd megrázza a fejét.* -Anyánk merre van? *Aztán a bemutatkozások után sóhajt egyet és ismét a fiúra néz.* -És apánk? | |
|
| |
Móricz Tamara
| Tárgy: Re: Előtér Szomb. Jún. 02, 2007 4:38 pm | |
| -Látom, ezt nem ide címezted, de nem baj, zombi most megmenekült. *mosolyog, olyan tejbetökösen.* -Hát, ahol ez a lökött *bök Alexa felé* ott van, ott a normálisság hiánycikk, szóval elhiszem, hogy cirkusz van ezerrel. *folytatja a mosolygást, majd döbbent képet vág a köszönést látva, de megen sebaj.* -Móricz Tamara, de ha leMirázol, annak jobban örülök. *ejti meg ő is a könnyebben összehozott bemutatkozást, aztán elneveti magát.* -Én se vagyok százas, figyelmeztetlek.. *ne reménykedjünk. Aztán pislog egy sort, de inkább nem szól, ez most testvéri kupaktanács, ő meg nem vérrokon.* | |
|
| |
Martin Krise
| Tárgy: Re: Előtér Szomb. Jún. 02, 2007 4:45 pm | |
| -Zombi? *Csodálkozik a fiú majd a lányra pillant.* -Hát lehet még rajta csiszolni...de alakul a zombisága. *Jegyzi meg végigmére a hugát.* -Akkor kedves Mira, mi nagyon jóban leszünk. *Mosolyog a lányra majd a hugára.* -Nézzük... Anyánk házon kívül a barátnőivel. Apánk meg a szobájába hol máshol. Miért? | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Szomb. Jún. 02, 2007 4:48 pm | |
| -Hát igen van még mit, de így is tökéletes vagyok illetve a célnak megfelelő. *Mosolyodik el majd a lányra pillant.* -Ez kedves, köszi Mira. *Majd vissza a fiúra.* -Hát nézzük csak azon gondolkoztam hogy merre ne menjünk ma. *Igen jobb az első napot nyugalomba eltölteni.* | |
|
| |
Móricz Tamara
| Tárgy: Re: Előtér Szomb. Jún. 02, 2007 4:52 pm | |
| -Nekem megfelel a zombiságod, csak ha egyszer meghaltál, ne lepj majd meg tényleg zombiként, mert azt nem élném túl.. *mosolyog.* -Az jó dolog.. *néz Martinra, miszerint ők ellesznek.* -Tudom, tudom, én mindig kedves vagyok.. *meg szerény is, de hát ezt tudjuk régről.* -Én meg azon gondolkodtam, merre menjünk.. Ha itt vagyok, körül kéne néznem, de úgyis eltévedek.. | |
|
| |
Martin Krise
| Tárgy: Re: Előtér Szomb. Jún. 02, 2007 4:58 pm | |
| -Akármerre is menekülsz 20 perc múlva közös vacsora lesz. *Mondja a lánynak majd közelebb lép hozzá.* -Madlen pedig látni kíván titeket is és akkor már James is. *Mosolyog majd visszalép középre.* -Igen mi elleszünk. *Vigyorog a lányra aztán gondolkozik.* -Szerintem előbb pakoljatok le és 18 perc múlva az ebédlőben találkozunk. *Int a lányoknak majd visszasiet a szobájába.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 03, 2007 10:58 am | |
| *Oliverrel együtt érkezik meg a kihalt házba ahol csak egy házimanó sétál el aki meghajol és már megy is tovább.* -Nah üdvözöllek nálunk. *Mutat körbe majd a fiúra néz.* -Majd később körbevezetlek most jobb ötletem is van. *Mosolyog majd gyorsan felvezeti a fiút az emeletre.* //Másik játék mely sokkal később történt...jele // | |
|
| |
Clark Brown
Hozzászólások száma : 11 Age : 40 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 03, 2007 11:46 am | |
| *Clark egy gyorsan eltűnő ködként teleportált az előtérbe, majd körülnéz.* ~Nem is rossz...~ -Mr. Krise! *kiálltja a fiú, hátha meghallja valaki.* -Itthon van? *kérdezi hangosan, majd a választ várva ácsorog, aztán tesz előre pár lépést.* | |
|
| |
James Krise
Hozzászólások száma : 7 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 03, 2007 11:51 am | |
| *Egy ideig csak hallgatja a kiálltozást majd leteszi a könyvét és felkel.* -Áhh Clark, drága fiam hogy vagy? *Érdeklődik majd a fiú vállát megveregetve a kanapéhoz vezeti.* -Ülj csak le. *Mosolyog majd visszaül ő is a helyére.* -Mi járatban vagy erre? Hallom engem keresel. | |
|
| |
Clark Brown
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 03, 2007 12:00 pm | |
| -Köszönöm Uram, jól! *leül a kanapéra, majd újra körülnéz.* -Nagyon szép lett a lakásuk, mióta utoljára láttam! *jelenti ki a fiú, majd zsebéből előhúz egy Samsung mobiltelefont, természetesen még becsomagolt állapotban és leteszi az asztalra.* -Ezt Emily küldte Alexának, hogy majd hívja fel, mert meg akar vele beszélni valamit... vagy menjen el személyesen... *megköszörüli a torkát, majd fojtatja.* -Nos a valódi ok, amiért jöttem, az ez... *bőrkabátja zsebéből egy mappát, amiben különböző fényképek és leírások vannak a vámpírokról.* -A mostani fajok valami mutáción mennek keresztül. Az eddiginél is vérszomjasabbak lettek és... nem vagyok biztos benne, de mintha láttam volna egyet a háztetőn... mielőtt eljöttem volna. *meséli a fejleményeket, majd a reakciót várva Mr. Krise-ra néz.* | |
|
| |
James Krise
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 03, 2007 12:07 pm | |
| -Rendben átadom majd neki, de szerintem személyes látogatás lesz belőle. Itt van az egyik barátnőjük is. *Mondja a fiúnak majd bólint.* -Hát igen azóta történt egy-két dolog. *Bólint a fiúnak és a mappára veti a tekintetét.* -Mennyire? *Érdeklődik majd lassan lapozgatni kezdi.* -Hmmm...ez érdekes. Asszem lesz egy kis kalandunk. | |
|
| |
Clark Brown
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 03, 2007 12:37 pm | |
| -Az utóbbi egy hónapban több orosz városba is bemerészkedtek, és több emberre is rátámadtak... *mondja a fiú, majd elővesz a zsebéből egy fényképet.* -Ezen a képen jól látható, hogy a vámpír pupillái kitágultak, tehát alkalmazkodott a fényhez. *kezével a képen lévő vámpír szemére mutat, majd fojtatja.* -Valamint a bőrén egy újjabb réteg jelent meg. Itt jól látható... *a képre mutat, ahol a vámpír egyik karján egy jól látható bőrréteg lehámlik.* -Egyelőre még nem tökéletes a mutáció, így nem sokat tudnak kint maradni a napfényen, de ha így fejlődnek tovább, hamarosan verő fényes napsütésben is támadni fognak. *osztja meg a véleményét Alexa édesapjával, majd beletúr a hajába.* | |
|
| |
James Krise
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 03, 2007 12:48 pm | |
| -Már ez is rettenetes átalakulás. *Mondja a fiúnak majd beletúr ő is a hajába.* -Ekkora mutációra az elmult évszázadok alatt egyszer sem voltak képesek most meg hirtelen ekkorára. *Rázza meg a fejét és továbbra is a kélpeket nézi.* -Nem tudom mi lenne a jobb a gyerekeimet visszaküldeni vagy itthon tartani. *Most igencsak gondban van hiszen a családjáról van szó.* | |
|
| |
Clark Brown
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 03, 2007 12:56 pm | |
| -Én is mondtam Emilynek, hogy zárja be ajtót, erre Ő elkezdett poénkodni... *kicsit elgondolkodik, majd fojtatja.* -Sikerült DNS-t szerezni az egyik mutálódott egyedtől, így kifejleszthetünk egy ellenszert, ami megállítja a fejlődést, vagy legalábbis lecsökkenti a vérszomjukat. *mondja a férfinak, majd felkel a kanapéról.* -Azt hiszem most megyek, a dokumentumot itt hagyon, tanulmányozza nyugodtan. Valamint folyamatosan tájékoztatom az ügyről. *mondja a fiú, majd kezet nyújt köszönés képen.* | |
|
| |
James Krise
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 03, 2007 1:01 pm | |
| -Hát a lányoknak nem ajánlom hogy poénkodjanak ahogy a fiamnak sem. Chris-éket is fel kéne hívnom. *Tűnödik majd a fiúhoz fordul.* -Lehet hogy többféle fertőzés van és akkor az is elképzelhető ha rosszat kapunk el akkor csak nagyobb bajt okozunk. *Mondja a fiúnak majd sóhajt egyet.* -Rendben várom őket és akkor majd még találkozunk. *Nyújt kezet ő is a fiúnak hogy viszonozza a búcsúzást-* -Jó éjt Clark. | |
|
| |
Clark Brown
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 03, 2007 1:04 pm | |
| -Lehetséges, ezért teszteljük majd először a begyűjtött vérmintán... *feleli elgondolkodva, végül elköszön.* -Jó éjt Mr. Krise! *köszön el, majd köd formájában teleportál egyenesen a szobájába.* | |
|
| |
James Krise
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 03, 2007 1:07 pm | |
| *Mikor a fiú eltűnik ismét visszaül a fotelbe majd előveszi a jó öreg szivarát és a könyvét majd tovább olvasgat. Mikor az órára téved a tekintete elcsodálkozik, hiszen még korán van mégis álmosnak érzi magát. Fogja az anyagokat és összepakol majd elindul a páncélszekrényhez végül felbaktat és be fekszik az ágyába.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Jún. 05, 2007 11:25 am | |
| *Amikor Mirával sikeresen hazaér nagyon büszke magára és a lányra.* -Ügyesek vagyunk. *Jelenti ki majd a manóra néz.* -Hozz nekem aspirint. *Utasítja majd elvágódik a kanapén.* -Te mi volt az a kék lötty? | |
|
| |
Móricz Tamara
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Jún. 05, 2007 11:33 am | |
| -Bizony, ha nem számítjuk bele, hogy totál másfele akartam menni.. *de ott volt ugyebár zombi, és az sok mindent megoldott; ő tudta az utat..* -Nekem meg ha már mész, vagy valami alkoholtartalmú innivalót, vagy egy doboz aszpirint, vagy egy mérget.. *de inkább az előzőt. Ő is lehuppan és kinyúl egy fotelben Alexával szemben.* -Nem tudom, de hogy borzalmas íze volt, az tuti.. De az volt a kegütősebb! *vagyis örökké Mira szívébe van záűrva.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Jún. 05, 2007 11:46 am | |
| -A legújabb szerelmed. *Jegyzi meg mosolyogva majd egy kicsit elneveti magát.* -Én megtartom Olivert. *Jelenti ki határozottan majd amikor aspirint kap gyorsan beveszi és a lányra néz.* -Hát ez nem lesz így jó... | |
|
| |
Móricz Tamara
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Jún. 05, 2007 11:56 am | |
| -Miért, volt több is? *néz kicsit furcsán, meg nevetősen, szóval produkál.* -Jól teszed. *bólogat nagy bölcsen, és elveszi a manótól az aszpirint is, az üveg sört is. Méreg az szerencsére nincs, a végén még bevenné..* -Miért nem? *kérdi, aztán kortyol egyet. Ő nem akar józanodni ennél jobban..* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
|
| |
| Előtér | |
|