| Előtér | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Emily Brown Admin
Hozzászólások száma : 112 Age : 34 Registration date : 2007. May. 23.
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 9:05 am | |
| *A lány belép az ajtón, rögtön az előtérbe kerül. Ugyanúgy mint az Ő házukban. Megigazítja vörös haját, aztán beljebb sétál.* -Alexa! *kezd el kiabálni, majd ismét tesz pár lépést a kanapé felé.* -Hahóóóó! Vaaalaaakiii! *kiabálja vicces hangon, a végén már a lány is elmosolyodik, aztán vár. Ha szerencséje van, akkor jön valaki, ha meg nincs.... akkor még mindig ott a teleport.* | |
|
| |
Alexa Krise
Hozzászólások száma : 62 Age : 32 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 9:12 am | |
| -Mi az megijedtél? *Kérdezi mosolyogva mikor lesétál a szobájából.* -Nincs itthon senki csak én. Mira még alszik a többiek meg elmentek valamerre. *Mondja a lánynak maj kérdőn néz rá.* -és mi szél hozott? | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 9:15 am | |
| -Nem ilyedtem meg! *jelenti ki a lány, majd lehuppan a kanapéra.* -Csak úgy, uncsiztam otthon... és a többiek HUN vannak? *kérdezi mosolyogva, aztán még nagyobb mosolyra húzza a száját.* -Egyébként teleport hozott és nem szél... vagyis inkább jöttem! *mondja büszkén, aztán vidám arccal Alexa felé pillant.* -És veled mi van? Tudod, ez a szokásos kérdés... *kérdezi, aztán hátradől.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 9:19 am | |
| -Nem tudom Chris hazajött és ők meg el. *Válaszolja nyugodtan majd a lányra pillant.* -Mirával egy kicsit jártunk a suliba...tudod emlékek és vonzott is az a hely. Most inkább alszik én meg tanulok. *Válaszolja aztán a lányra néz.* -Nem pörög az életed vagy mi? | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 9:26 am | |
| *A lány nevetni kezd, majd kérdi* -Hogy érted, hogy nem pörög az életem? *ledobja cipőit, majd felhúzza lábait maga mellé. Még jó hogy befújta lábsprayvel a lábát, még mielőtt eljött, mert ebben a melegben most tutira beizzadt volna a sportcipőjébe.* -Chris hazajött? *kérdez vissza, de csak magának erősíti meg a tényt.* -Majd add át neki üdvözletem! *mondja mosolyogva, aztán elővesz egy tükröt a kistáskájából és megigazítja sminkjét. Először a szemét húzza ki kékkel, majd egy kis szemhéjfestéket is felvisz, aztán jöhet a púder. Mikor befejezte gondosan visszapakolja a tatyójába sminkkellékeit.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 9:36 am | |
| -Hát hogy semmi izgalom, féltékenység...szóval semmi? *Magyaráz és kérdez majd a lányra pillant mikor az sminkelni kezd.* -Na csak nem megszöktél onnan? *Aztán megrázza a fejét.* -És még sminkelni se volt időd? Ez egy rosszul kidolgozott terv volt. | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 9:48 am | |
| -Háát... tegnap beszéltem Thomas-szal.... megígértem neki, hogy átgondolom a dolgot... *kissé elhúzza a száját, majd amikor Alexa a sminkelésről kezd kérdezni, felhúzza szemöldökét és így felel:* -Azért nem volt rá időm, mert rögtön ide jöttem! *világosítja fel a lány, majd várja, hogy belekezdje valami témába.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 10:02 am | |
| -Jólvan na bocs hogy élek! *Mondja dühösen majd egy kicsit elgondolkozik.* -És milyn újra mugli suliban tanulni? *Érdeklődik majd a lányra pillant.* | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 10:10 am | |
| -Jó, most nem azért mondtam... csak úgy kérdezted... na mindegy. *Alex kérdésén egy kicsit elgondolkodik, aztán válaszol.* -Nem rossz, de nem is olyan jó... a kettő között! Valami fizika versenyre benevezett a tanár, de nem bánom annyira, legalább Thomas-on kívül másra is figyelek... *Alexára néz, majd rámosolyog.* -És Oliverrel mi van? *kérdezi, miközben hátratűri egyik hajtincsét.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 10:35 am | |
| -Jól van felejtsük el. *Legyint majd elmosolyodik.* -Akkor sok sikert hozzá.... *Mosolyog majd egy kicsit elpirul.* -Úgy érzem nagyon jól megvagyunk és szeretem. És tudod hogy lefeküdtem vele, szóval ez most már komoly nagyon. | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 10:50 am | |
| -Kösz, meglessz, tudod, hogy a sok siker az meglesz... *mondja mosolyogva, majd fojtatja* -Szóval, ennyire komoly a dolog? *kérdezi huncut mosollyal, majd ismét megigazítja haját. Most élénken hátradobja, majd felkel és Alexa mögé teleportál.* -Szóval... mennyire komoly? *kérdezi újra a lányt, majd nevetni kezd.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 11:00 am | |
| *Egy kicsit elneveti magát majd a lányra pillant.* -Mondtam már hogy nagyon. elvégre lefeküdtem vele. És ő az első nekem és szerelmes vagyok. Évekig el tudnám viselni közben a többiek féltenek tőle... nem tudom miért... *Aztán egy kicsit vállat von.* -Szóval majd meglátjuk... | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 11:06 am | |
| -Értem, akkor szurkolok nektek... *ismét mosolyog, majd egy kicsit felvonja szemöldökét* -Miért féltenek tőle ennyire? Úgy értem azon kívül, hogy egy kicsit "én vagyok a legjobb" betegségben... *egy kicsit elpirul, majd másodpercek után fojtatja.* -Szóval amúgy szerintem nincs vele baj... *fejti ki véleményét, aztán újra leül.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 11:10 am | |
| -Van egy-két tippem, de majd utánajárok a dolgoknak. *Mondja komolyan majd szélesen elmosolyodik.* -Köszi. *Aztán egy kicsit körbenéz.* -Kérsz valamit? | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 11:17 am | |
| -Nem köszi, most már nem! Már szomjan haltam! *mondja nevetve, aztán elkezdi szimulálni, ahogy kiszárad. Mikor befejezte, órájára pillant, aztán újra barátnőjére mered.* -Most megyek, de később még visszajövök... persze csak ha nem zavarok. *mosolyog, aztán int egyet, köszönés képen, majd Emily egy egészen halk pukkanás után eltűnik, kis ködöt hagyva maga után, ami szintén eltűnik.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Jún. 07, 2007 11:23 am | |
| -Jól van akkor elértem a célom. *Mosolyog majd a lányra néz.* -Dehogy zavarsz...egyszer Mira is felkel... és akkor beszélhettek. *Mosolyog majd int a lánynak és elindul valamerre a házba.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
|
| |
| Előtér | |
|