| Ebédlő | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Emily Brown Admin
Hozzászólások száma : 112 Age : 34 Registration date : 2007. May. 23.
| Tárgy: Ebédlő Pént. Jún. 01, 2007 9:38 am | |
| | |
|
| |
Madlen Krise
Hozzászólások száma : 2 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Ebédlő Szomb. Jún. 02, 2007 5:50 pm | |
| *A két manó szorgosan portalanít míg a szakácsnő a konyhán főz a többiek pedig a terítést szervezik. A vacsoránál jelenlévő pincér is segédkezik míg egy nő akit a háta mögött a ház valódi urának neveznek csak néz és utasítgat.* -Ne úgy ferde! Kicsit balra! az a szobraot jobbra! *Ez így megy minden este, de a nőt nem zavarja ő jól el van így. Majd amikor mindennel végeztek mindenkit elküld egy-egy levéllel hogy jöjjenek vacsorázni, majd helyetfoglal az asztalnál.* | |
|
| |
Alexa Krise
Hozzászólások száma : 62 Age : 32 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Ebédlő Szomb. Jún. 02, 2007 6:12 pm | |
| *Mikor Mirvával belépnek egy kicsit meglepődik.* -Ezt nevezem anyám kitettél magadért. *Jegyzi meg majd a nőre néz.* -Hány embert ugrasztottál ezért? *Érdeklődik majd egy kicsit közelebb lép és amolyan franciásan üdvözlik egymást, vagyis a világért sem érnének egymáshoz így a levegőbe adják az üdvözlő puszikat.* -Móricz Tmara, Madlen Krise. Anyám ő Mira. *Bemutatás kész jelzi hogy üljenek le.* | |
|
| |
Móricz Tamara
Hozzászólások száma : 23 Age : 31 Registration date : 2007. Jun. 02.
| Tárgy: Re: Ebédlő Szomb. Jún. 02, 2007 6:26 pm | |
| -Ne csináld már.. *tiltakozik a lefényképezésre, de nincs mit tenni, a gép működésbe lépett.* -Egy másolatot majd kérek, ez örök emlék lesz.. *mosolyog ő is, aztán végülis kilibennek a szobából.* -Te se vagy egy hétköznapi ruhában.. *nézi meg alaposan Alexa ruháját, de aztán csak vállat von, és megy tovább a lány mellett.* ~Hát én itt úgy el fogok tévedni, mint ahogy illik.. ~ *Aki pesszimista, ugyebár. Megérkezve az ebédlőbe, sajnos már lát egy asszonyt, pedig szívesen fogadta volna a haladékot..* -Öhm.. Jó estét, és örülök a találkozásnak.. *hebeg el valamit, mert a nőről ordít, hogy magasrangú, és ezt tudja is magáról.. Miráról viszont az látszik, hogy nem hatja meg, de a zavar az zavar, majd elmúlik. Lehuppan hát Alexa mellé, átkozva a helyzetet, meg a ruhát, aztán vár.* | |
|
| |
James Krise
Hozzászólások száma : 7 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Ebédlő Szomb. Jún. 02, 2007 6:33 pm | |
| *A ház tényleges ura békésen sétál le majd be az étkezőbe aztán a felesége arcára pillant és végül elmosolyodik.* -Jó stét drágám. *Köszönti a nőt majd leül az ismeretlen lány mellé.* -Te nem az én gyerekem vagy. *Méri végig a lányt majd közelebb hajol hozzá.* -Mázli és menekülj innen minnél előbb.* -Mondja szinte suttogva aztán felegyenesedik.* -Egyébként James Krise vagyok. *Csókol kezet majd körbepillant.* -A házisárkányt már ismered, kedves nő ha nincs itt senki. Gyondolom Hannát is... Martin? *Kérdezi mindenkitől majd körbetekint.* -Tényleg korán jöttem. *Aztán lányára pillant.* -Neked nem azt mondtam hogy csak akkor kerülj a szemem elé ha már egy csapatban játszol? *Kérdezi, kicsit morog, de nem komolyan csak hülyeségből-* | |
|
| |
Martin Krise
Hozzászólások száma : 5 Age : 37 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Ebédlő Szomb. Jún. 02, 2007 6:45 pm | |
| -SZÉP JÓ ESTÉT!!!! *Robban be a fiú az ebédlőbe majd kezetfog az apjával és meghajol az anyjának aztán lezuhan a Mirával szembeni székre.* -Nah szép hölgyek újre erre? Remek. *Nevet aztán az anya felé fordul.* -Meddig tart a mai néma vacsora? Programom van egy óra múlva. *Aztán végignéz magán.* -És át is kéne öltöznöm. Így ki fognak röhögni. *Hát igen nem öltönybe kell buliba járni.* | |
|
| |
Madlen Krise
Hozzászólások száma : 2 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Ebédlő Szomb. Jún. 02, 2007 6:49 pm | |
| -Eleget. *Válaszolja a lánynak majd végignéz rajta.* -Emberien nézel ki. *Jegyzi meg majd a férje felé biccent.* -Igen elég korán. *Mosolyog halványan aztán a lányra pillant.* -Üdvözletem Mira. De lehet hogy inkább Tamarázlek makd ha nem bánod. *A berobbanő gyerekre csak a fejét rázza.* -Majd ha minden elfogyott. | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Ebédlő Szomb. Jún. 02, 2007 7:00 pm | |
| *Látja a lány zavartságát, dehát az neki is megvan pedig ő itt lakik.* -Jó estét apám! *Köszön illedelmesen a férfinek majd gyilkos pillantást küld felé.* -Egyenlőre érd be ezzel- *Mondja majd a férfi elé küldi a kis jelvényt.* -Csapatkapitány az iskolában. *Aztán amikor az apja visszadobja simán elfordul és Martinra mosolyog.* -Ideje volt már. *Jegyzi meg halkan majd biccent az anyjának.* -Köszönöm. *Lassan nekiállnak enni mindenkéle jót és legközelebb csak az étkezés végén szólalnak meg ismét.* | |
|
| |
Móricz Tamara
Hozzászólások száma : 23 Age : 31 Registration date : 2007. Jun. 02.
| Tárgy: Re: Ebédlő Szomb. Jún. 02, 2007 7:09 pm | |
| -Jó estét! *köszön a frissen befutó apának, aki mellé is ül nagy szórakozottságában. A suttogásra meg az azutáni szövegre is legszívesebben egy röhögőgörccsel reagálna, de csak mosolyog, mert nem otthon van.* -Móricz Tamara, üdvözletem. *mutatkozik be azért, aztán felvonja a szemöldökét. Tényleg kviddicsmániás a csapat..* -Szia! Hát tudod, eltévedtünk, és itt kötöttünk ki, itt is maradtunk.. *vigyorog Mr. Szélvész Martinra.* -Nem, nem bánom, csak nyugodtan. *néz az asszony felé; szép is lenne, ha leMirázná, az apától még esetleg....* -Jó étvágyat! *kívángat, bár talán feleslegesen, megvan az. Aztán éljen a kissé kései vacsora, a kulturált evés, és persze, hogy Mira végez elsőként...* | |
|
| |
James Krise
Hozzászólások száma : 7 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Ebédlő Vas. Jún. 03, 2007 4:37 am | |
| -Helyes. *Jegyzi meg miközben visszahajítja a jelvényt lányának.* -Ezt el is vártam. *Teszi még hozzá majd fiához fordul.* -Egyél azt menj. *Mondja a fiúnak majd előveszi a pénztárcáját és nem kevés pénzzel lepi meg a fiút.* -Vacsora után ti is lépjetek le valamerre. *Mondja a lányoknak majd fejenként ők is kapnak annyit amiennyit Martin.* -Mi majd elleszünk itthon. *Mosolyog Madlen-re majd a többiekhet fordul.* -És lányok van valami tervetek? | |
|
| |
Martin Krise
Hozzászólások száma : 5 Age : 37 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Ebédlő Vas. Jún. 03, 2007 4:44 am | |
| -Jah tök jó. *Bólint majd az apjára figyel.* -Remek. *Vigyorodik el majd amikor pénzt is kap még jobban.* -Csak a haverokkal megyünk el... *Kezd védekezni mielőtt az apja ki akarná dobni és az összeggel a megélhetését biztosítani néhány hónapig, aztán kapcsol és elmosolyodik.* -Hát szerintem én csak holnap érek haza. *Jelenti ki majd elindul a szobája felé.* -Jó szórakoást mindenkinek! | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Ebédlő Vas. Jún. 03, 2007 2:50 pm | |
| *Miután Martin távozik hamarosan mindenki útnak indul ám az éjszakájuk nem lesz nyugodt. James Krise-t meglátogatja Clark Browen és veszélyes jelentéseket mond el majd Mr. és Mrs. Krise súlyos döntéseket kell hogy hozzanak. Martin vidáman és önfeledten bulizik míg a lányok hallgatóznak majd a szobájukban tárgyalják meg a dolgokat.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ebédlő | |
| |
|
| |
| Ebédlő | |
|