Emiy's Home
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emiy's Home

Emily otthona.

KezdőlapPortailKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Bejárat

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Emily Brown
Admin
Emily Brown

Hozzászólások száma : 112
Registration date : 2007. May. 23.

Bejárat Empty
TémanyitásTárgy: Bejárat   Bejárat Icon_minitimeSzer. Május 23, 2007 10:44 am

Egy hatalmas ajtó előtt állsz. Két lehetőség van: vagy tölgyfából, vagy üvegből van. Ez sok mindentől függ, ugyanis egy elvarázsolt ajtó. Ha szép az idő, illetve nincs különösebb veszély, - démonok, gonosz varázslók... - akkor szép, tiszta üvegből van. Ha ennek az ellenkezője történik, akkor hatalmas tölgyfaajtóvá válik, amit szinte lehetetlenség áttörni, ugyanis nagyon erős varázs védi.

Bejárat EntryDoor
Vissza az elejére Go down
https://emilyshome.hungarianforum.com
Alexa Krise

Alexa Krise

Hozzászólások száma : 62
Registration date : 2007. Jun. 01.

Bejárat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bejárat   Bejárat Icon_minitimePént. Jún. 01, 2007 1:20 pm

*Alexa vidáman sétál végig a házhoz vezető úton majd elérkezik az üvegajtóhoz. Egy kicsit vár majd beengedik és közlik vele hogy Emily jelenleg tanul.*
-Rendben akkor belesek hozzá.
*Mosolyog majd elindul a tanterem felé.*
Viktor Cordey

Viktor Cordey

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2008. May. 23.

Bejárat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bejárat   Bejárat Icon_minitimeVas. Dec. 07, 2008 10:46 am

*Elhagyják a kaput, és a házhoz közelítenek.*
- Hatalmas épület együttes. Ekkorát nem is láttam. Maga honnan valósi? - * kérdezi, majd összevonja a szemöldökét. A bejárati ajtó egy kicsit elámítja, tiszt a üveg. Ám ekkor megszólal telefonja, s testvére az. Gyorsan felveszi. Nem sokat hallani.*
- Igen, itt vagyok Emilyéknél, de sehol nem látok senkit. Majd vissza hívlak később... - * mondja, majd ismét zakója zsebébe rejti telefonját, amely egy kis okostelefon.*
- Hát... akkor csengessünk, vagy menjünk be egyből? - * kérdezi, itt is van csengő, de az ajtó is úgy látszik hogy nyitva van.*
Salem Rox

Salem Rox

Hozzászólások száma : 18
Registration date : 2008. Dec. 06.

Bejárat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bejárat   Bejárat Icon_minitimeVas. Dec. 07, 2008 10:58 am

*A kérdésére nem válaszol a pasas, viszont egy elgondolkodtató kérdést kap ajándékba. Valóban hatalmas épületkomplex. ez az egész és olyan különös. Mintha ezer féle építészeti stílusból csavarták volna össze. Mikor mobilozni kezd, akkor kicsit távolabb megy Viktortól és az ajtót méregeti. Furcsa szerkezet, de szép. Nem az IKEA-ban vették az tuti. A következő kérdéskor eszmél csak, válasza gyorsan érkezik:*
- Magát hívták meg... *Mondja. Nos ez a mondat rengeteg kérdést felvethet Viktorban. Ha ez egy szülinapi zsúr és Salem nincs a listán, akkor még is ki a túró lehet?*
Viktor Cordey

Viktor Cordey

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2008. May. 23.

Bejárat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bejárat   Bejárat Icon_minitimeVas. Dec. 07, 2008 11:05 am

* A kérdésére kérdés a válasz. Ő se kap egyértelműt, hogy a férfi honn való. De nem izgatja annyira. Kicsit megigazítja nadrágját, kezd ugyanis lecsúszni. A divatos övek szépek, és vagányak, de semmit nem érnek. Miután eltette a telefonját, benyit az ajtón. Hátranéz a férfire, egy " semmit nem veszíthetünk" pillantással majd belép.*
- Hahóóóó van itt valaki? - * kérdezi, de csak a saját hangja válaszol neki.*
- Senki.... ebben a részben senki nincs szerintem... feletébb különös.. Fél éve beszéltem Emilyvel, és akkor nekem ígérte meg hogy elhív... ez valami miatt furcsa.. De maga miért is van itt? Én Viktor Codey vagyok... - * nyújt kezet.*
Salem Rox

Salem Rox

Hozzászólások száma : 18
Registration date : 2008. Dec. 06.

Bejárat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bejárat   Bejárat Icon_minitimeVas. Dec. 07, 2008 11:10 am

*Még mindig sehol senki, kezdi furcsálni ezt az egészet. A férfi felteszi a kérdést, amitől kicsit tartott, de mivel még be is mutatkozik és elég lazán kezeli a dolgokat, ezért bevall egy amolyan féligazságot.*
- Én Salem Rox vagyok. Az öcsémet keresem... *Egyelőre úgy érzi nem tartozik Viktorra, hogy öccse vagy fél éve eltűnt. A kézfogást természetesen viszonozza, hisz semmi oka sincs arra, hogy visszautasítsa azt. A csákó után ő is belép, majd körbenéz. Ismételten üres.*
~ De változatos. ~
- Remek, tök üres a ház. A barátai nem törődnek túlzottan a biztonsággal. *Jegyzi meg.*
Ajánlott tartalom

Bejárat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bejárat   Bejárat Icon_minitime

Bejárat
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Emiy's Home :: Az épület :: A ház környéke-
Ugrás: