| Alexa szobája | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Emily Brown Admin
Hozzászólások száma : 112 Age : 34 Registration date : 2007. May. 23.
| Tárgy: Alexa szobája Pént. Jún. 01, 2007 9:55 am | |
| | |
|
| |
Alexa Krise
Hozzászólások száma : 62 Age : 32 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Alexa szobája Szomb. Jún. 02, 2007 5:09 pm | |
| *Martin mondataira csak bólint majd elindulnak az emeletre és rengeteg sétálás után benyitnak egy fehér ajtón melyen tábla hírdeti lakója kilétét.* -Hát itt volnánk az én szobámba. *Mondja majd egy mozdulattal szétválasztja az ágyat.* -Választhatsz és látod alma is jár hozzá. *Mosolyog mikor Mira elfintorodik.* -De ez nem akármilyen alma. Csokikrém van belül. Isteni édesség. *Aztán egy ajtóra mutat.* -Az ott a fürdőszoba a többit megtalálod ohh és itt egy ruha amit elfogadnak a szüleim is. *Nyújt át egy barna ruhát a lánynak majd előveszi a saját feketéjét.* | |
|
| |
Móricz Tamara
Hozzászólások száma : 23 Age : 31 Registration date : 2007. Jun. 02.
| Tárgy: Re: Alexa szobája Szomb. Jún. 02, 2007 5:21 pm | |
| *Egy intéssel búcsúzik Martin hátától, majd hősies lépcsőmászásba kezd, hogy kikössön Alexa mellett a lány szobájában. Körbenéz, körbenéz, és bólint, mert szerinte ez jó kis szoba. Ágyválasztás megvolt, gondolkozó kép után rávetette magát az ablak felőlire, épphogy kikerülve az almát.* -Én ezt választanám, de zt nem muszáj, igaz? *bök a gyümölcsre. Nem szereti, ez van, meg mégis.. ja, hogyha csokis, jöhet.* -Így már elfogadom. *mosolyog, aztán a mutatott irányba néz és bólint, majd érdekes arcot produkál a ruhára.* -Érrdekes.. *húzza el kicsit a r betűt.* -..ízlése van a szüleidnek.. Főleg a kései vacsora és a percre beosztott élet, de a ruhák terén is.. Hogy bírod? *néz részvéttel Alexára, és kinyúlik az ágyon. Majd siet, ha kell.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Alexa szobája Szomb. Jún. 02, 2007 5:28 pm | |
| -Igen érdekes. *Bólint a lánynak majd ő is elfekszik az ágyon. Valjuk be hiányzott neki az ágya mert ezt már tényleg megszokta.* -Hogy őszinte legyek 14 évig fogalmam sincs, azóta meg iskolába járok és élek. Persze suliba előtte is jártam. *Magyarázkodik csak ez mégis más.* -Nekem tetszik ez a ruha csak viselni ne kéne. *Mutat a lány barna majd az ő fekete ruhájára.* -Neked meh kitartást.* | |
|
| |
Móricz Tamara
Hozzászólások száma : 23 Age : 31 Registration date : 2007. Jun. 02.
| Tárgy: Re: Alexa szobája Szomb. Jún. 02, 2007 5:48 pm | |
| -Hát., nekem.. ma, illetve, míg itt vagyok, kibírom.. vsgy nem. *mosolyog, annyira nem lehet vészes a helyzet.* -Kösz, jól fog jönni. *bólint a lány szavaira, aztán erőt gyűjtve, és nézegetve fekszik egy darabig az ágyon, aztán nagy nehezen feltápászkodik.* -Na, én készuülődök, így is késtünk talán. *sóhajt, mert kicsit fél, nem tudja, mi lesz ebből. Eltalálva a fürdőbe, lezuhanyozik, miegyebek, aztán vissza, nagy nehzen felvenni az érdekes ruhát.* -Hát ez halál. *nézi meg magát, mikor már szalonképes.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Alexa szobája Szomb. Jún. 02, 2007 6:05 pm | |
| -Azért a sok siker nem árt hozzá. *Nevet majd bólint.* -Nem ártana. *A világért sem kel fel amíg Mira el nem készül aztán elnveti magát.* -Nahát Mira szoknyában! Kell egy kép! *Jegyzi meg de mire a lány reagálna addigra már le is fényképezte.* -Megy a suliban a falamra. *Jegyzi meg a lánynak majd gyorsan eltűnik ő is és fintorogva jön elő.* -Úgy utálom! *Jelenti ki amikor kopogást hall.* -Anyám üzenete. Jertek enni. Tartalmas levél. *Nevet majd int Mirának és a lépcsők felé veszi az irányt.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Alexa szobája Vas. Jún. 03, 2007 11:03 am | |
| *Kézenfogva vezeti be a fiút a szobájába majd körbemutat.* - Tessék ez az. *Mosolyodik el majd a fiúhoz fordul és heves csókokba kezd. Lassan elkezdi maga után húzni a fiút az ágyra.* -Hol is tartottunk? // // | |
|
| |
Oliver Auron Gerrard
Hozzászólások száma : 8 Registration date : 2007. Jun. 03.
| Tárgy: Re: Alexa szobája Csüt. Jún. 07, 2007 12:19 pm | |
| -Nemtudom...segítesz emlékezni? Kérdi vigyorogva miközben elkezdi a lányról levenni a fölőjét majd mikor megszabadult tőle ledőlti az ágyra majd fölémászva tovább csókolja. | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Alexa szobája Csüt. Jún. 07, 2007 12:22 pm | |
| -Valahol itt... *Mosolyog majd amikor a fiú megszabadítja a fölsőjétől elkezdi kigombolni az ingét és lassan meg is szabadítja tőle majd a csókokat a fiú nyakán és mellkasán folytatja.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 07, 2007 12:27 pm-kor. | |
|
| |
Oliver Auron Gerrard
| Tárgy: Re: Alexa szobája Csüt. Jún. 07, 2007 12:27 pm | |
| -Ahoz képest, hogy én akartam... Mondja vigyorogva majd szerepet cserélnek, most ő csókolgatja a lány nyakát és mellkasát miközben kikapcsolja a lány melltartóját. | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Alexa szobája Csüt. Jún. 07, 2007 12:30 pm | |
| *Egy kicsit elmosolyodik majd a fiúra pillant.* -Én is akartam, de nem a suliban itt pedig senki sem zavarhat és a lényeg hogy én is akarom. *Fejezi be értelmes beszédét majd csak élvezi ahogy a fiú kényezteti a testét.* | |
|
| |
Oliver Auron Gerrard
| Tárgy: Re: Alexa szobája Csüt. Jún. 07, 2007 12:41 pm | |
| -Ennek örülök... Mondja vigyorogva majd egy hosszú csók után a lány melleit kezdi csókolgatni és szivogatni miközben a hasát és a derekát simogatja. | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Alexa szobája Csüt. Jún. 07, 2007 12:47 pm | |
| -Tudom... *Oliver egyre merészebb és valljuk be egyre gyorsabban vetkőzteti a lányt, aki egyre jobban megnyugszik hogy amit tesz az nem helytelen. A fiú haját simogatja miközben egy kis segítséget nyújtva lekezd megszabadulni az övétől majd egy kicsit elmosolyodik és megcsókolja a fiút.* | |
|
| |
Oliver Auron Gerrard
| Tárgy: Re: Alexa szobája Csüt. Jún. 07, 2007 12:48 pm | |
| Oliver elvigyorodik ahogy a lány leszedi róla az övet majd kissé feljebb mászik a lányon és folyamatsan csókolja őt egyre szenvedélyesebben. | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Alexa szobája Csüt. Jún. 07, 2007 12:54 pm | |
| *Egy kicsit elmosolyodik majd egyre vadabb és szenvedélyesebb lesz.* -Mire várunk még? *Kérdezi csendesen majd a fiú szemeibe néz. Eltökélten és egy kicsit elmosolyodik majd ad egy aprócska csókot a fiúnak és elmosolyodik.* -Nagyon szeretlek. | |
|
| |
Oliver Auron Gerrard
| Tárgy: Re: Alexa szobája Csüt. Jún. 07, 2007 12:59 pm | |
| -Én is szeretlek kicsim! Mondja a lány zemébe nézve mosolyogva majd most gyengéden csókolja meg a lányt majd egyre szenvedélyesebben miközben leveszi magáról megmaradt ruháit ahogy a lányról is majd egy forró csók közben lassan belehatol a lányba. | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Alexa szobája Csüt. Jún. 07, 2007 1:12 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Alexa szobája | |
| |
|
| |
| Alexa szobája | |
|