Emiy's Home
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emiy's Home

Emily otthona.

KezdőlapPortailKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Alexa szobája

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Emily Brown
Admin
Emily Brown

Hozzászólások száma : 112
Registration date : 2007. May. 23.

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimePént. Jún. 01, 2007 9:55 am

Alexa szobája Zimmer_orange
Vissza az elejére Go down
https://emilyshome.hungarianforum.com
Alexa Krise

Alexa Krise

Hozzászólások száma : 62
Registration date : 2007. Jun. 01.

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeSzomb. Jún. 02, 2007 5:09 pm

*Martin mondataira csak bólint majd elindulnak az emeletre és rengeteg sétálás után benyitnak egy fehér ajtón melyen tábla hírdeti lakója kilétét.*
-Hát itt volnánk az én szobámba.
*Mondja majd egy mozdulattal szétválasztja az ágyat.*
-Választhatsz és látod alma is jár hozzá.
*Mosolyog mikor Mira elfintorodik.*
-De ez nem akármilyen alma. Csokikrém van belül. Isteni édesség.
*Aztán egy ajtóra mutat.*
-Az ott a fürdőszoba a többit megtalálod ohh és itt egy ruha amit elfogadnak a szüleim is.
*Nyújt át egy barna ruhát a lánynak majd előveszi a saját feketéjét.*
Móricz Tamara

Móricz Tamara

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2007. Jun. 02.

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeSzomb. Jún. 02, 2007 5:21 pm

*Egy intéssel búcsúzik Martin hátától, majd hősies lépcsőmászásba kezd, hogy kikössön Alexa mellett a lány szobájában. Körbenéz, körbenéz, és bólint, mert szerinte ez jó kis szoba. Ágyválasztás megvolt, gondolkozó kép után rávetette magát az ablak felőlire, épphogy kikerülve az almát.* -Én ezt választanám, de zt nem muszáj, igaz? *bök a gyümölcsre. Nem szereti, ez van, meg mégis.. ja, hogyha csokis, jöhet.* -Így már elfogadom. *mosolyog, aztán a mutatott irányba néz és bólint, majd érdekes arcot produkál a ruhára.* -Érrdekes.. *húzza el kicsit a r betűt.* -..ízlése van a szüleidnek.. Főleg a kései vacsora és a percre beosztott élet, de a ruhák terén is.. Hogy bírod? *néz részvéttel Alexára, és kinyúlik az ágyon. Majd siet, ha kell.*
http://www.himisourgod.gportal.hu
Alexa Krise

Alexa Krise

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeSzomb. Jún. 02, 2007 5:28 pm

-Igen érdekes.
*Bólint a lánynak majd ő is elfekszik az ágyon. Valjuk be hiányzott neki az ágya mert ezt már tényleg megszokta.*
-Hogy őszinte legyek 14 évig fogalmam sincs, azóta meg iskolába járok és élek. Persze suliba előtte is jártam.
*Magyarázkodik csak ez mégis más.*
-Nekem tetszik ez a ruha csak viselni ne kéne.
*Mutat a lány barna majd az ő fekete ruhájára.*
-Neked meh kitartást.*
Móricz Tamara

Móricz Tamara

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2007. Jun. 02.

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeSzomb. Jún. 02, 2007 5:48 pm

-Hát., nekem.. ma, illetve, míg itt vagyok, kibírom.. vsgy nem. *mosolyog, annyira nem lehet vészes a helyzet.* -Kösz, jól fog jönni. *bólint a lány szavaira, aztán erőt gyűjtve, és nézegetve fekszik egy darabig az ágyon, aztán nagy nehezen feltápászkodik.* -Na, én készuülődök, így is késtünk talán. *sóhajt, mert kicsit fél, nem tudja, mi lesz ebből. Eltalálva a fürdőbe, lezuhanyozik, miegyebek, aztán vissza, nagy nehzen felvenni az érdekes ruhát.* -Hát ez halál. *nézi meg magát, mikor már szalonképes.*
http://www.himisourgod.gportal.hu
Alexa Krise

Alexa Krise

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeSzomb. Jún. 02, 2007 6:05 pm

-Azért a sok siker nem árt hozzá.
*Nevet majd bólint.*
-Nem ártana.
*A világért sem kel fel amíg Mira el nem készül aztán elnveti magát.*
-Nahát Mira szoknyában! Kell egy kép!
*Jegyzi meg de mire a lány reagálna addigra már le is fényképezte.*
-Megy a suliban a falamra.
*Jegyzi meg a lánynak majd gyorsan eltűnik ő is és fintorogva jön elő.*
-Úgy utálom!
*Jelenti ki amikor kopogást hall.*
-Anyám üzenete. Jertek enni. Tartalmas levél.
*Nevet majd int Mirának és a lépcsők felé veszi az irányt.*
Alexa Krise

Alexa Krise

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeVas. Jún. 03, 2007 11:03 am

*Kézenfogva vezeti be a fiút a szobájába majd körbemutat.*
- Tessék ez az.
*Mosolyodik el majd a fiúhoz fordul és heves csókokba kezd. Lassan elkezdi maga után húzni a fiút az ágyra.*
-Hol is tartottunk?

// drunken //
Oliver Auron Gerrard

Oliver Auron Gerrard

Hozzászólások száma : 8
Registration date : 2007. Jun. 03.

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeCsüt. Jún. 07, 2007 12:19 pm

-Nemtudom...segítesz emlékezni?
Kérdi vigyorogva miközben elkezdi a lányról levenni a fölőjét majd mikor megszabadult tőle ledőlti az ágyra majd fölémászva tovább csókolja.
Alexa Krise

Alexa Krise

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeCsüt. Jún. 07, 2007 12:22 pm

-Valahol itt...
*Mosolyog majd amikor a fiú megszabadítja a fölsőjétől elkezdi kigombolni az ingét és lassan meg is szabadítja tőle majd a csókokat a fiú nyakán és mellkasán folytatja.*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 07, 2007 12:27 pm-kor.
Oliver Auron Gerrard

Oliver Auron Gerrard

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeCsüt. Jún. 07, 2007 12:27 pm

-Ahoz képest, hogy én akartam...
Mondja vigyorogva majd szerepet cserélnek, most ő csókolgatja a lány nyakát és mellkasát miközben kikapcsolja a lány melltartóját.
Alexa Krise

Alexa Krise

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeCsüt. Jún. 07, 2007 12:30 pm

*Egy kicsit elmosolyodik majd a fiúra pillant.*
-Én is akartam, de nem a suliban itt pedig senki sem zavarhat és a lényeg hogy én is akarom.
*Fejezi be értelmes beszédét majd csak élvezi ahogy a fiú kényezteti a testét.*
Oliver Auron Gerrard

Oliver Auron Gerrard

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeCsüt. Jún. 07, 2007 12:41 pm

-Ennek örülök...
Mondja vigyorogva majd egy hosszú csók után a lány melleit kezdi csókolgatni és szivogatni miközben a hasát és a derekát simogatja.
Alexa Krise

Alexa Krise

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeCsüt. Jún. 07, 2007 12:47 pm

-Tudom...
*Oliver egyre merészebb és valljuk be egyre gyorsabban vetkőzteti a lányt, aki egyre jobban megnyugszik hogy amit tesz az nem helytelen. A fiú haját simogatja miközben egy kis segítséget nyújtva lekezd megszabadulni az övétől majd egy kicsit elmosolyodik és megcsókolja a fiút.*
Oliver Auron Gerrard

Oliver Auron Gerrard

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeCsüt. Jún. 07, 2007 12:48 pm

Oliver elvigyorodik ahogy a lány leszedi róla az övet majd kissé feljebb mászik a lányon és folyamatsan csókolja őt egyre szenvedélyesebben.
Alexa Krise

Alexa Krise

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeCsüt. Jún. 07, 2007 12:54 pm

*Egy kicsit elmosolyodik majd egyre vadabb és szenvedélyesebb lesz.*
-Mire várunk még?
*Kérdezi csendesen majd a fiú szemeibe néz. Eltökélten és egy kicsit elmosolyodik majd ad egy aprócska csókot a fiúnak és elmosolyodik.*
-Nagyon szeretlek.
Oliver Auron Gerrard

Oliver Auron Gerrard

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeCsüt. Jún. 07, 2007 12:59 pm

-Én is szeretlek kicsim!
Mondja a lány zemébe nézve mosolyogva majd most gyengéden csókolja meg a lányt majd egyre szenvedélyesebben miközben leveszi magáról megmaradt ruháit ahogy a lányról is majd egy forró csók közben lassan belehatol a lányba. Razz
Alexa Krise

Alexa Krise

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitimeCsüt. Jún. 07, 2007 1:12 pm

*Egy kicsit elmosolyodik majd a fiú gyorsan megszabadítja magát majd Alexát a ruháitól és gyengéden eggyé válnak. Alexaajkait egy apró nyögés hagyja el majd a fiúra pillant és ismét heves és szenvedélyes csókok eglsz sorozata következik.* Embarassed drunken Very Happy
Ajánlott tartalom

Alexa szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexa szobája   Alexa szobája Icon_minitime

Alexa szobája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Emiy's Home :: Alexa' home :: I. Emelet-
Ugrás: