| Előtér | |
|
+3Clark Brown Alexa Krise Emily Brown 7 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Emily Brown Admin
Hozzászólások száma : 112 Age : 34 Registration date : 2007. May. 23.
| Tárgy: Előtér Szer. Május 23, 2007 11:00 am | |
| Miután beléptél a ház ajtaján, rögtön az előtérbe kerülsz. Az ajtótól balra, pár méterre található egy bár, ahhol rendelhetsz italt, ha megszomjazol. Az ajtótól jobbra a sarokkban egy recepciót találsz, - ez a ház ugyanis hotelként is működik - itt általában egy kedves lány áll, a neve Kelly. Viszont vannak mogorva és kötekedő recepciósok is. Az ajtóval szemben van a lépcső, ami felvezet az első emeletre. Ahhol a lépcső kezdődik, mellette pár méterre van a lift. Valamint a lifttel egy vonalban, - tőle pár méterre - a nappali ajtaja nyílik. Jobb oldalon a recepciótól kicsit odébb van a bejárat a konyhába. | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 01, 2007 12:35 pm | |
| *Emily kissé szuszogva lép az előtérbe, elvégre elég hosszú az a folyosó. Amanda, a recepcióslány elég furcsán néz rá, ezért Emily csak egy kínos mosolyot ejt meg felé, majd elindul az ajtó felé.* -Az egyik barátnőmet várom... azért sietek ennyire... *magyarázza, majd a fizikacuccaival együtt kilép az ajtón.* | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 01, 2007 1:51 pm | |
| *Emily és Alexa együtt lépnek be az előtérbe, majd Emily int egyet Amandának, aztán ismét Alexához fordul.* -Milyen többiekkel? Nem értem a kérdést... *feleli egy kis gondolkodás után.* | |
|
| |
Alexa Krise
Hozzászólások száma : 62 Age : 32 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 01, 2007 1:55 pm | |
| *Amikor belépnek Alexa csak biccent a lánynak majd Emilyre néz.* -Hát a családdal...barátokkal... *Mondja mosolyogva majd egy kicsit elgondolkozik.* -Miért milyen többiekre gondoltál? *Aztán körbenéz.* -És hova megyünk? | |
|
| |
Clark Brown
Hozzászólások száma : 11 Age : 40 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 01, 2007 2:00 pm | |
| -Nekem lenne egy tippem! *szól közbe a srác egy hatalmas nyílpuskával a kezében.* -Csá hugi! *egy puszit nyom a Emily arcára* -Alexa! *biccent a lánynak, majd kisség leporolja magát, látszólag elég koszos.* -Nos, ma Emily szobájában alszol! Majd holnap kapsz egy külön szobát, ha akarsz. *mondja Alexának ellentmondást nem tűrő hangon.* -És most... hölgyeim... *kicsit meghajol, majd meglendíti kezét a két lány irányába, aminek következtében azok a huga szobájába kerülnek.* | |
|
| |
Thomas Anderson
Hozzászólások száma : 13 Age : 39 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Előtér Szomb. Jún. 02, 2007 3:30 am | |
| *A fiú kiszáll a liftből, majd körülnéz a szinten. Emberek jönne és mennek, némelyek bőröndöt cipelnek és húznak maguk után. Amanda a recepcióslány, szorgosan adminisztrál, van is mit. Thomas elindul kifelé a házból, végül kilép az ajtón is.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 03, 2007 3:33 pm | |
| -Nos a lehető legjobb helyre hoztalak te gyerek. *Mondja büszkén kicsit még mindig nevetve az apakomplexusos dolgon.* -Amanda! *Int a recepciós lánynak aki 20 évei elején jár.* -Nicsak te itt ilyenkor. És a többi tehetségtelen barom merre kószál? *Erre egy kis nevetés majd legyintés a válasz.* -Értelek. Nos Mira Amanda. Amanda a nyuszóm, lányom miegymásom Mira. *Mutatja be egymásnak őket majd körbefordul szimpadiasan meghajolva a végén.* -Bemutatom a volt iskolám, minden extrájával. *Nevet majd Mirára pillant.* -Asszem most sétálunk egyet. *Int Amandának és bevárja mirát hogy elinduljanak felfelé.* | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 04, 2007 9:52 am | |
| *Ahogy kilép a liftből, rögtön meglátja Amandát, a recepcióslányt.* -Szia Amanda! *köszön neki hangosan, majd odasétál a bárhoz, leül az egyik székre és rendel egy szénsavmentes ásványvizet. Miután kihozták neki, belekortyol és unottan bámulja a vendégeket.* | |
|
| |
Thomas Anderson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 04, 2007 10:05 am | |
| *Belép a helyiségbe és biccent Amandának, de az csak egy fintorral válaszol. Mikor meglátja Emilyt, közelebb lép a lányhoz, majd vesz egy nagy levegőt és megszólal.* -Szia, leülhetek? *kérdezi, majd a lány melletti üres helyre mutat.* | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 04, 2007 10:11 am | |
| *Amikor meglátja Thomas-t, dühös pillantást vet a poharára, mintha az tehetne mindenről. Egy ideig, csak nézi az italt, majd amikor a fiú közelebb lép hozzá és megkérdezi, hogy leülhet-e, nem igazán tudja, mit válaszoljon. Végül megszületik a döntés.* -Persze, ülj csak le! *mondja Tom-nak, majd amikor az helyet foglal, Emily felpattan a székről és miután a magasba emelte az ásványvizet, tesz pár lépést, hogy Thomas-tól messzebb kerüljön. Amikor kb. 5 szék a távolság köztük, kényelmesen leül. Mikor Fred, a pincér kérdőn néz rá, a lány csak egy "nem akarod tudni" pillantást vet rá.* | |
|
| |
Thomas Anderson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 04, 2007 10:20 am | |
| *Mikor a lány felpattan a bárszékről, Tom egy mély levegőt vesz és idegesen beletúr a hajába. Ő is felkel, majd Emily után megy és ismét leüll mellé.* -Miért csinálod ezt? *kérdezi szemrehányóan, majd bocsánatkérően néz a lányra, bár tudja, hogy ez nála nem sokat ér.* -Figyelj, mi lenne, ha megbeszélnénk? *kérdezi, már szinte kilógatta a fehér zászlót, de látszólag Emilyt ez nem hatja meg. Azért egy próbát megér...* | |
|
| |
Norah Richards
Hozzászólások száma : 5 Age : 63 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 04, 2007 10:26 am | |
| *Norah belép az előtrébe és rögtön meglátja Emily Brownt. Gyorsan odasiet hozzá, majd a lány vállára teszi kezét.* -Emily, velem jönnél egy pillanatra, szeretnék megbeszélni veled valamit! *szólítja fel a fizikatanár, majd Thomas Andersonra tekint.* -Mr. Anderson, Önnel majd később számolok! *jegyzi meg a fiúnak, majd ismét Ms. Brownra néz.* | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 04, 2007 10:32 am | |
| -Hogy Én miért csinálom? *kérdezi, erősen megnyomva az "Én" szócskát, majd egy dühös pillantás kíséretében kezdi el a monológját.* -Most nem jutottunk volna el idáig, ha Te, a nagyképű Mr. Anderson, néha befognád a pofád! *kiabálja dühösen és egyáltalán nem zavarja, hogy mindenki őket bámulja. Közben megérkezik Ms. Richards is.* -De, megyek.. Jobb is, már nem sokáig bírtam volna ezzel a seggfejjel... *Azzal felpattan, majd Ms. Richards-szal együtt elviharzik a nappaliba, ahol nyugodtan beszélhetnek.* | |
|
| |
Thomas Anderson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 04, 2007 10:42 am | |
| *A fiú már megint nem jut szóhoz, de persze ezt már megszokhatta volna Emily mellett.* -Hé! Csak azért, mert jól nézek ki, és kellek a nőknek, ne hibáztass engem! *kiabálja a lány után, de titokban Ő is reméli, hogy nem hallotta meg. Kifizeti Emily italát, annak ellenére, hogy a lány azt kérte Fredtől, hogy írja a többihez. Biccent egyet a pincérnek, majd eltűnik a levegőben.* | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 04, 2007 12:43 pm | |
| *A lány végigmegy a helyiségen egyenesen a konyha felé.* ~Remélhetőleg van még valami normális kaja a hűtőben... jó lenne, ha nem csak azt a szart enném, amit a bárban meg az étteremben adnak. Igaz, elég jó ott a kaja, de egyáltalán nem egészséges...~ *Végül a konyha bejáratához ér, aztán sietősen belép rajta.* | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 04, 2007 12:47 pm | |
| *Immáron egy joghurttal tér vissza és lehuppan a kényelmes fotelba. Lábait keresztbe teszi egymáson, majd hátradől és elkezdi enni a joghurtot. Barackos, Emily kedvence, még jó, hogy mindig van a hűtőben egy-két példány.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 04, 2007 1:01 pm | |
| *Csendesen lép be majd körbenéz és ki is szúrja Emily-t. Odasétál hozzá majd amíg a lány nem látja fintorog egy sort majd mosolyogva lép előre.* -Szia csak nem barackos. Hmm...az finom. *Mosolyog szélesen. Kicsit új még neki a helyzet minden után majd megdörzsöli a kezét és a lányra néz.* -Hogy vagy? | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Jún. 05, 2007 8:41 am | |
| *Amikor Alexa megjelenik, meglepettem, de még is örömmel pillant rá. Kikanalazza az utolsó csepp joghurtot, majd leteszi az asztalra az immár üres dobozt. Kényelmesen hátradől a kanapén, majd a lányra tekint.* -Igen, barackos, a kedvencem! *mondja mosolyogva, aztán elégedetten nyugtázza, hogy már nem korog a gyomra. Igaz a joghurt nem valami laktató, de ennyi neki most pont elég volt. Emily egy kicsit gyanúsan néz Alexára, majd megszólal.* -Nincs semmi különös... de miért kérded? *kérdezi, majd kezével int, hogy üljön le.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Jún. 05, 2007 9:11 am | |
| -Jó neked. *Mondja egy apró fintorral mely kívül mosolynak tűnik.* -Hát csak érdeklődtem mert rég láttalak. *Mondja mosolyogva a lánynak majd egy kicsit elgondolkozik.* -Vagy van rajtam valami fura? *Kérdzi aztán egy kicsit elhallgat nem tudja elmondja-e a lánynak vagy előbb másnak kéne, de majd meglátja hogy alakul a helyzet.* | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Jún. 05, 2007 9:26 am | |
| -Fura? *kérdezi hatalmas szemeket meresztve, majd fojtatja.* -Ezt én is kérdezhetném tőled! *mondja a lánynak, majd kezével ismét megpaskolja maga mellett a kanapét, hogy Alexa üljön már le.* -Egyébként nem vettem észre semmit... de ha ez vígasztal mostanában semmit sem veszek észre... kicsit összevesztem Thomassal, na jó nagyon. *itt be is fejezi a történetet, majd a lányra pillant.* -Mit kéne látnom? *kérdezi érdeklődve, majd Alexa haját kezdi figyelni.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Jún. 05, 2007 9:33 am | |
| -Miért te mit csináltál? *Aztán egy kicsit ellcsodálkopzik és leül.* -Miért vesztél vele össze? *Érdeklődik majd a lány felé fordul. Az arca csak úgy ragyog a boldogságtól, de igyekszik elrejteni.* -Rajtam semmi különöset, csak azt hittem hogy látsz valamit. *Mondja védekezően majd a lányra tekint.* -Nah mesélj. | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Jún. 05, 2007 9:43 am | |
| -Csak a szokásos miatt... *mondja halkan, szinte alig hallható hangon, majd nyel egy nagyot és fojtatja.* -Elkezdte mondani, hogy mennyire hiányoztam neki, meg minden és meg... - tudod milyen vagyok - .... nem tudtam megállni, hogy ne említsem meg neki Viviana-t. Mondtam neki, hogy ha a napja kb. 90%-át nem vele, a többi 10-et pedig a báttyámmal töltené, akkor több ideje jutna rám. Mire Ő elkezdett védekezni, én meg megemlítettem neki, hogy láttam amikor csókolóztak... mármint Vivana-val. *mondja, majd vesz egy levegőt, hogy meg ne fulladjon, aztán fojtatja tovább.* -Erre ő elkezdte mondani, hogy én is együtt vagyok Chrissel, meg hogy mindenkivel össze-vissza kefélek... és hogy Chrissel is. Pedig nem is feküdtem le vele. Sőt, nem is volt semmi! *az utolsó mondatot, már szinte ordítja. Aztán dühösen hátravágja magát a fotelban.* -És te miért vagy ilyen boldog? *kérdezi, bár kissé szemrehányónak hangzik, mintha az egészről Alexa tehetne... mintha senki nem lehetne boldog, csak mert Emily boldogtalan.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Jún. 05, 2007 9:48 am | |
| *Miközben a történetet hallgatja fokozatosan komorul el.* -Hát ez nem normális. *Jelenti ki majd egy kicsit elpirulva a lányra néz.* -És te már lefeküdtél valamelyik fiúval? *Kérdezi komoly képet vágva ezzel kerülve a válaszadást.* | |
|
| |
Emily Brown Admin
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Jún. 05, 2007 9:57 am | |
| -Itt most nem a szüzességemről van szó! *mondja komolyan, szinte észre sem veszi, hogy Alexa mondani szeretne valamit, annyira leköti a saját problémája.* -De egy kicsit szarul esett, hogy kurvának titulált! Biztos az a baja, hogy vele nem feküdtem le! *most már olyan hangosan beszél, hogy a bárnál ülő pár srác is a két lányt figyeli. Közben élénken fintorognak és gúnyosan mosolyognak, aztán az egyikük tesz egy megjegyzést, bár nem túl hangos, azért jól érthető: "Persze... és itt kell megbeszélni az ilyen dolgokat". Mikor Emily meghallja, nem bírja megállni, hogy ne szóljon be nekik.* -Ott beszélem meg, ahol akarom, az én házam és azt csinálok benne, amit akarok és ott ahol akarom! Világos?! *ordítja oda nekik dühösen.* -Ja és ha valami nem tetszik el lehet húzni innen! *fojtatja a kiabálást, majd Alexa felé fordul, de most már egy normál beszélgetéshez megfelelő a hangja.* -Na nézd már a kis seggfejeket... egyre szenvtelenebbek! *nem zavarja, hogy azok a srácok pár évvel idősebbek nála, egyáltalán nem érdekli.* | |
|
| |
Alexa Krise
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Jún. 05, 2007 10:05 am | |
| *Egy kicsit ilyedten néz Emily-re. Kis kora óta ismeri és tudja milyen amikor a lány ideges, de ilyennek még nem látta.* -De nálam arról van szó. *Jegyzi meg magának majd a fiúk felé fordul aztán meg vissza Emily-héz.* -Szörnyűek, csak mert fiúk... szóval te még szűz vagy? *Érdeklődik tovább majd iszik egy kis narancslevet mert az előző kiabálástól ő száradt ki pedig egy szót sem szólt.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
|
| |
| Előtér | |
|