Emiy's Home
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emiy's Home

Emily otthona.

KezdőlapPortailKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Konyha

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Emily Brown
Admin
Emily Brown

Hozzászólások száma : 112
Registration date : 2007. May. 23.

Konyha Empty
TémanyitásTárgy: Konyha   Konyha Icon_minitimeSzer. Május 23, 2007 11:05 am

Konyha 16-kitchen
Vissza az elejére Go down
https://emilyshome.hungarianforum.com
Emily Brown
Admin
Emily Brown

Hozzászólások száma : 112
Registration date : 2007. May. 23.

Konyha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Konyha Icon_minitimeHétf. Jún. 04, 2007 12:45 pm

*Belép a konyhába, és eszeveszetten a hűtőhöz rohan. Feltépi az ajtót és kivesz belőle egy joghurtot. A csomagolását úgy bontja fel, mint aki legalább egy hete nem evett, majd bedobja a kukába. Kivesz egy kiskanalat a fiókból, belenyomja a joghurtba, majd kisétál az előtérbe.*
https://emilyshome.hungarianforum.com
Viktor Cordey

Viktor Cordey

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2008. May. 23.

Konyha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Konyha Icon_minitimeHétf. Dec. 08, 2008 12:09 pm

* Az Előtér után, valahogy a konyhába kerülnek.*
- Bocs, tudod én énekelek. Több kevesebb sikerrel. De ezt én se gondoltam... jó az akusztika - * mondja és elneveti magát. Ő nála is ott marad a kard, bár nem sok hasznát veszi.*
- Az én haverjaim... nekem közöm nincs ehhez a népséghez, én csak egy előadó vagyok... - * mondja, és szétnéz a konyhába. Ez egy igazán nagy terem... Hátul mozog valami... Egy tubán, egy lila kockás otthonka.. Nagyon fura szerzet. Viktor lép oda és szólítja meg a ruhacsomót.*
- Maga ki? - * kérdezi, mire remegve érkezik a hang..*
- Ki vagyok én? egykoron Sárközi Péternek hívnak... manapság pedig csak Tetűnek, Parazitának... - * mondja megtörten.*
Salem Rox

Salem Rox

Hozzászólások száma : 18
Registration date : 2008. Dec. 06.

Konyha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Konyha Icon_minitimeHétf. Dec. 08, 2008 12:17 pm

~ Énekes, na persze, akkor én meg erőművész vagyok... ~ *Gondolkodik el Viktor válaszán, aztán ő is megérkezik a konyhába, ahol az a valami... No az a valami igazán csak a valami jelzőt érdemli, még jobban, mint a 17,5 és a Nyurblik. Hogy a francba kerül ide egy ilyen szerzet? Mit tudhat és mit csinál itt? Talán van valami hasznos információja az öccséről, ezért gyorsan fel is teszi a kérdéseit, de meghallja a fura nevet.*
- Para Zita? Na ne szórakozzon, hisz maga férfi! *Köt bele a valaminek a nevébe.*
- Tud valamit az öcsémről, Gery Roxról? Tényleg meghalt? *Érdeklődik serényen.*
- Na és hol tartják a sajtburgereket? *Kérdezi rózsaszín haját lobogtatva.*
Viktor Cordey

Viktor Cordey

Konyha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Konyha Icon_minitimeHétf. Dec. 08, 2008 12:26 pm

* Szerencséjére Viktor nem lát bele Salem fejébe. Még hogy Ő nem énekes? A legjobb énekes talán. De ez nem ide tartozik. Kicsit hátrébb áll most, Salemé a szerep.*
- Nem szórakozom uram... A testvére... én nem hallottam csak arról hogy Mr. Jackson meghalt pár gyerekkel az emeleteken... - *mondja, ekkor Viktor lép oda..*
- Engedd el... nem tud semmit.. - * mondja, majd elindul, és benyit a hűtőbe. Kezével dobálja ki az ételeket..*
- Banán, narancs, joghurt, sonka, vaj, tej, nutella - * mondja kifelé dobálózik a hűtőből...*
- Ennyit találtam... - * mondja, majd egy vaníliás pudingot kezd el majszolni.*
Salem Rox

Salem Rox

Konyha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Konyha Icon_minitimeHétf. Dec. 08, 2008 12:35 pm

*Sajnos ez a valami is alátámasztja Kelly Bundy szavait, a testvére meghalt Májküllel együtt, ám még mindig nem érti, hogy miért nem értesítette erről őket senki. Könnyei előtörnek, de nem túlzottan sokáig, hiszen erős rózsaszín hajú fiú ő. Talán a 17,5 ölte meg őket, talán más, de ki tudja, ez annyira mindegy már. Nem egy bosszuálló típus és amúgy is csak féltestvére volt a srác, s túlzottan sokat nem is látta. Na de lépjünk tovább.*
- NUTELLA!!! *Ellopja, megeszi mindet, aztán kicsit kidől.*
- A fenébe, tiszta pattanás leszek... *Siránkozik, majd felveszi a kardot.*
- Hol van az a csaj? Keressük már meg...
Viktor Cordey

Viktor Cordey

Konyha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Konyha Icon_minitimeHétf. Dec. 08, 2008 12:43 pm

• *Egyre azt érzi, hogy valami komédiába csöppent. A pudingos dobozt kidobja majd kezeit a nadrág zsebeibe mélyeszti.*
    - Hát nem tudom... tele van ezzel a hellyel.. Egy órája se vagyunk itt kétszer akartak megölni... És itt ez a muksó is... nagyon idegesít.. - * mondja, és nézi a barna szájú Samel. Illendően a kezét a szájához emeli jelezve hogy baki van. Ha a férfi nem ért belőle megköszörüli torkát és a szájára mutat.*
    - Na gyerünk akkor... de merre? - *teszi fel a logikus kérdést, és neki támaszkodik az egyik falnak...*
Salem Rox

Salem Rox

Konyha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Konyha Icon_minitimeKedd Dec. 09, 2008 12:01 pm

*Elhatározták végre, hogy lelécelnek erről a szintről, s mivel ez egy öt emeletes ház, ezért lehetséges, hogy az összes szintet át kell majd kutatniuk. Viszont a lépcsőzés eléggé fárasztó lenne, s ez egy Salem féle kölöknek eléggé nagy visszatartó erő. Megtörli az arcát egy kendőben, amit a csap mellett talál, majd körbepillant.*
- Te, arrafelé mintha lett volna egy lift, nem? *Érdeklődik, s tényleg, mikor besétáltak a konyhába még látott is valakit beszállni. Elindul kifelé a konyhából, de átlagos tempóvel, aztán mikor megpillantja a felvonót, akkor nyomban a gombokat kezdi el nézegetni és lekéri.*
Ajánlott tartalom

Konyha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Konyha Icon_minitime

Konyha
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Konyha

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Emiy's Home :: Az épület :: Földszint-
Ugrás: